City News

cn-logo

 

CITY NEWS информативниот портал е основан во втората половина од 2016 година, со стремеж за реално, објективно, и сеопфатно пренесување на дневните вести и новости кон граѓаните.

Порталот е уредуван од тим на новинари, репортери и колумнисти кои безусловно се залагаат за пренесување на веста од теренот во етерот.

Глаавен уредник на порталот е Дејан Сиљановски, Дарко Јовановиќ кои своето долгогодишно искуство во областа на медиумите и редакторството на дневните вести, го пренесуваат и помогнаа во реализација на идеата.

CITY NEWS како таков се стреми да прерасне во дневен печат, каде што сериозно би влијаел на пазарот, пред се со неговата разноликост и објективност каде што истиот го става акцентот.

CITY NEWS MARKETING пак е посебен оддел на инфо порталот кој се занимава со рекламни решенија, потенцијалот за реклами и промоција на фирми, настани и случувања на порталот им дава можност на клиентите својот производ, компанија или настан да го предстват пред редовните читатели, новите постетили.

http://citynews.mk/