City Building

CSB LOGO


• За компанијата
Централ Сити Билд ДОО Скопје е компанија која се бави со проектирање изведување на станбени и нестанбени објекти, монтажни куки, автопати, улици, и други неспоменати градежни работи, Централ Сити Билд е членка на Инвестмент групацијата, основана средината на 2016, со цел на клиентите да им понуди високо нивно на квалитет и комфорт во нивните домови или деловни простори, притоа истите тие (клиентите)  да можат брзо и сигурно да дојдат до посакуваната цел ОБЈЕКТОТ


CSB PROKETI
• Проекти
-Нискоградба
-Високоградба
-Автопати, улици
-Мостови

ARHITEKTURA CSB

• Архитектура
Изработка на проекти, студии, геодетски елаборати.


OBJEKTI CSB

• Објекти
Зграда 1 (ЦЕНТАР- Скопје )