Контакт

Нашата локација

Ваши прашања, коментари, испратете ваше CV.

* задолжителни полиња

Дозволени типови на фајлови: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png.
Максимална големина на фајлот: 3mb.

adresa

Димитрие Чуповски бр. 7 2/16 1000 Скопје


tell

078 / 442 100   и   02 / 31 26 264


email

info@investment.mk